Skip links

ASSORTIMENT

ITALIAANS DESIGN

Italiaans Design leverbaar in modulaire systemen. De elementen bieden de groots mogelijke vrijheid in keuze bij het invullen van de ruimtes waarin we leven. Strakke vormen en een geraffineerd lijnenspel zijn de kenmerken van deze kastsystemen, ritmisch, rationeel en functioneel. Een modulesysteem met bovendien slimme en functionele TV/audio oplossingen.
Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en kamerhoog toepasbaar. De schuifdeursystemen zijn gemaakt van geanodiseerde aluminiumprofielen. Het gewicht van de schuifdeur rust op de onderrail. De kogelgelagerde wielen zijn geïntegreerd in het onderprofiel. De boven geleiders zijn eveneens gelagerde wielen, dit samen zorgt ervoor dat de deuren soepel en geruisloos rollen.
Een kast op maat met draaideuren, vouwdeuren of een combinatie van beide is uiterst functioneel en praktisch. Deze kasten hebben een strak en fraai aanzicht. Doordat draaideuren glad naast elkaar geplaatst zijn, is er een vlak kastenfront. Het voordeel ten opzichte van een schuifdeurkast is dat u alle deuren tegelijkertijd kunt openen. Is er de keuze voor vouwdeuren, dan kunt u vrij bewegen tussen twee geopende elementen.
De inloopkasten op maat zijn praktisch, efficiënt en geven u het gevoel van luxe. In één oogopslag ziet u uw volledige garderobe. Alle ruimte wordt zo goed mogelijk benut, groot of klein. Op die manier wordt al snel een droom werkelijkheid.
Door het scala aan mogelijkheden op gebied van maat, dikte, kleur en houtdecoren ontstaat een unieke kast. Met modulaire (losse) systemen of volledig op maat gemaakt. De vormgeving, maatvoering “ hoogte, breedte en diepte zelf te bepalen”. Uitgebreid met (schuif-)deurtjes al dan niet van glas, laden, inhaakladders, bijna niets is te gek. Geheel afgestemd op uw eigen wensen en ideeën.
De oplossing voor uw op maat gemaakte kasten voor o.a. uw tv-audio meubel, boekenkast, woonkamerkast, ladenkast, badkamerkast etc. Wat u wens ook is, wij zorgen ervoor dat uw maatwerk meubels perfect passen bij de inrichting van uw woning en budget.
Het kastinterieur voor probleemloos opbergen. Uw kast indelen naar uw eigen wensen. Uw gemak dat is waar het om draait. Met onze kastinterieurs op maat kunnen wij dit realiseren.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.