Skip links

SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en kamerhoog toepasbaar. De schuifdeursystemen zijn gemaakt van geanodiseerde aluminiumprofielen. Het gewicht van de schuifdeur rust op de onderrail. De kogelgelagerde wielen zijn geïntegreerd in het onderprofiel. De boven geleiders zijn eveneens gelagerde wielen, dit samen zorgt ervoor dat de deuren soepel en geruisloos rollen.
De schitterende profielen zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren. De vulling van de deur is sfeerbepalend strak, modern, trendy, tijdloos of classic.

Waar kunt u uit kiezen? Panelen in effen kleuren, hout- of fantasiedecor “ zelfs met een voelbare oppervlakte structuur”. Spiegelglas, colorglas, gezandstraald of gesatineerd glas, glas voorzien van gezandstraalde lijnen of patronen en zelfs met ingeslepen groeven. Door tussenprofielen te monteren ontstaat een variabele vakverdeling, niet alleen horizontaal, verticaal maar zelfs diagonaal kan uw schuifdeur ingedeeld worden.

Een inbouwkast met schuifdeuren voor optimale bergruimte en comfort voor jarenlang plezier, gemak en woongenot

Wist u dat een aantal van onze schuifsystemen uitvoerbaar zijn als een hangende schuifdeur zonder onderrail. De vloer loopt dan zonder onderbreking mooi door. Deze deuren worden aan het plafond gemonteerd of aan een wandprofiel. Een onder de deur gemonteerde geleider zorgt ervoor dat de deur verticaal op zijn plaats blijft.
Wij leveren ook een schuifdeursysteem waarbij een 22mm. dik MDF paneel gebruikt wordt. Deze panelen worden met hoogwaardige techniek voorzien van kras- en slijtvaste kunststof. Deze deuren zijn er strak en glad, met ingefreesde groeven en met Classic bossingprofielen.

Het hedendaagse schuifwandsysteem kan als optie worden voorzien van softclosing, hierbij wordt de deur vlak voor het schuiven afgeremd waarna deze zachtjes wordt dichtgetrokken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.