Werkwijze

Neem uw globale maten of bouwtekening mee naar de showroom. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek wordt dan uw wens in kaart gebracht. Door de verschillende showmodellen en monstermaterialen krijgt u een indruk hoe u ideale droomkast kan worden gerealiseerd. Is het voor u lastig om maatvoering te bepalen of de situatie uit te leggen kom ik vrijblijvend bij u langs om dit te bekijken en u vakkundig advies te geven over de mogelijkheden. Na een offerte en uw akkoord wordt het

ontwerp bij u ingemeten. Waarna de maatvoering definitief wordt aangepast.
Na 4 tot 5 weken wordt uw ideale kast zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd volgens uw specificaties. Daarna wordt de ruimte weer netjes en opgeruimd achtergelaten, waarna u jarenlang en probleemloos kunt genieten.

Wat is de visie?

Door gebruik te maken van duurzame systemen en vakkundige installatie, kasten creëren voor probleemloos gebruik en verhoging van het wooncomfort.
Op zoek naar de volgende klanten

  • Particulieren en bedrijven die mooi en stijlvol willen opbergen.
  • Klanten die waardering hebben voor vakmanschap en kwaliteit.
  • Klanten die de kast niet alleen als opbergmiddel zien maar tevens als een stylingsproduct ter verrijking van hun interieur.

Wanneer komt het bedrijf in beeld?

  • Bij een verhuizing, kleine verbouwing, voor een nieuwe kastenwand of re styling van een bestaande kast.
  • Bij maatwerk zoals o.a. schuifdeursystemen, vouw- en draaideurkasten, inloopkasten, boekenwanden, kleinmeubel, dressoirs, nachtkasten , etc.
  • Bij modulaire systemen voor in de woonkamer waarbij ik eveneens zorg draag dat tijdens de installatie uw bedrading, audio- en of t.v. wordt ingebouwd.