Skip links

BOEKENKASTEN

Door het scala aan mogelijkheden op gebied van maat, dikte, kleur en houtdecoren ontstaat een unieke kast. Met modulaire (losse) systemen of volledig op maat gemaakt. De vormgeving, maatvoering “ hoogte, breedte en diepte zelf te bepalen”. Uitgebreid met (schuif-)deurtjes al dan niet van glas, laden, inhaakladders, bijna niets is te gek. Geheel afgestemd op uw eigen wensen en ideeën.

Zo kunnen de planken in de kasten geheel -, beperkt – of niet verstelbaar geplaatst worden. Een rasterboring waarbij de gaatjes zich om de 32mm. herhalen, een clusterboring waarbij de gaatjes beperkt zijn of het zelf afstanden tussen de planken bepalen maken dit mogelijk. Wel adviseren wij een maximale plankbreedte van 650mm. om doorzadelen van de planken te voorkomen.

Boekenkasten veranderen. Steeds vaker worden het multimedia- plekken

Wist u dat voor een meubel op maat voor in de woonkamer de boekenkast als basis kan dienen?. Met een meer open karakter en voorzien van in diepte verspringende elementen wordt het al snel een speelse wand. Uw TV/audio mooi ingebouwd en de draden netjes weggewerkt. De TV hangend aan de wand of juist aan een decoratief paneel. Zelfs een TV-lift behoort tot de mogelijkheden. Apparatuur en spelcomputers, alles vindt een vaste plaats in het zicht of juist mooi opgeborgen achter deuren, kleppen, schuifpanelen.

In de werkomgeving zijn de maatwerk boekenkasten zowel praktisch als fraai. Uw ordners, hangmappen en overige kantoorbehoeften overzichtelijk opgeborgen. Uit te breiden met bijvoorbeeld een werkblad met eenzelfde uitstraling. Als vrijstaande werktafel, bureau of volledig geïntegreerd in of vanuit de kast.

Een boekenkast op maat is slim ingedeeld, mooi en een aanvulling voor uw interieur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.