Skip links

DRAAI- VOUWDEUREN

Een kast op maat met draaideuren, vouwdeuren of een combinatie van beide is uiterst functioneel en praktisch. Deze kasten hebben een strak en fraai aanzicht. Doordat draaideuren glad naast elkaar geplaatst zijn, is er een vlak kastenfront. Het voordeel ten opzichte van een schuifdeurkast is dat u alle deuren tegelijkertijd kunt openen. Is er de keuze voor vouwdeuren, dan kunt u vrij bewegen tussen twee geopende elementen.

Zijn wand of plafond schuin, zijn er uitstulpingen of nisjes? Door de flexibele maatvoering past op vrijwel iedere plek een op maat gemaakte draaideurkast. Bijvoorbeeld voor een hoekkast met kleine afmetingen biedt de draaideur met 165˚scharnieren de perfecte oplossing.

De solide kastromp is naar wens in te delen. Kan worden voorzien van laden en handige accessoires. Het geheel wordt tot op de millimeter op maat gemaakt. Plafond hoog, kamerbreed of als losstaande kast voor bijvoorbeeld net dat ene plekje in huis waarvoor u geen oplossing kunt vinden. De uitgebreide kleurkeuze en vele houtdecoren zorgen voor een chique uitstraling.

Van slaapkamerkast, garderobekast, boekenkast tot kantoorkast en vele andere toepassingen. U bepaalt..

Als deurfront zijn er vele stijlen te gebruiken. Basic “ less is more”. Gekleurd glas, spiegeldeuren rondom polygeslepen of met een fraaie facetrand. Er zijn Classicdeuren in de jaren- 30 stijl en strakke deuren in zijdeglans- of hoogglanslak. Zelfs aluminiumkaders gevuld met colorglas.
De verschillende grepen en knoppen maken het geheel af. Gaat u voor super strak dan is de optie greeploos “push to open” een pre. Door een zachte aanraking springt de deur open. Fluisterzacht sluiten doen deuren met een greep of knop omdat daarbij de softclosing geïntegreerd is in het scharnier.
Er zijn ook maatwerk vouwdeuren die los voor een kastinterieur kunnen worden geplaatst. Net als bij de schuifdeuren hebben zij een aluminiumprofiel waarin de panelen of glassoorten worden geklemd. Met of zonder vakverdeling, het kan allemaal.

Al onze draai- en vouwdeursystemen kunnen ook worden toegepast zónder bijpassend kastinterieur. Tevens bestaat de mogelijkheid om draaideuren naderhand in een bestaand kastsysteem in te passen of bestaande deurfronten te vervangen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.