Skip links

INLOOPKASTEN

De inloopkasten op maat zijn praktisch, efficiënt en geven u het gevoel van luxe. In één oogopslag ziet u uw volledige garderobe. Alle ruimte wordt zo goed mogelijk benut, groot of klein. Op die manier wordt al snel een droom werkelijkheid.
De inloopkast op maat komt meestal in een aparte kamer (cabinet). Hierbij worden de wanden voorzien van prachtige opbergsystemen. Ook de ruimte boven en onder een raam wordt vaak benut. Aanbrengen van voldoende zonwering voorkomt het onder invloed van UV-licht verkleuren van de kleding.

In een grote ruimte kan er een inloopkast gecreëerd worden door met kastelementen een afscheiding te maken. De opening afsluiten met een schuif- of vouwdeur behoort tot de mogelijkheden. Ook een opstelling als een kast-ensuite geeft een fraai beeld. De deuren schuiven hierbij mooi weg achter de voorliggende inbouwkasten.

Is de ruimte net niet groot genoeg, dan kunnen we een verschuifbaar kastelement plaatsen voor een kastinterieur zodat die ruimte maximaal benut wordt.

De verlichting is niet alleen functioneel maar bepaalt tevens de sfeer in uw walk in closet. Wij bieden een centrale koof met spots, een lichtlijst voor het interieur, glasplakverlichting en steeds vaker LEDS.

Luxe, functioneel, ordentelijk. Weten dat je je colbert zo kunt pakken. Dát is een inloopkast. Een rustpunt in huis

Er is een ruime keuze in afwerking en indeling zoals praktische laden die eventueel in combinatie met glasplaten erboven een plekje vormen voor het uitstallen van accessoires en geurtjes. Bij voldoende ruimte kan er eveneens een ladeneiland geplaatst worden. Het biedt gelegenheid om de kleding op te vouwen of om uw combinatie klaar te leggen voor de volgende dag. Voor de indeling wordt veelal gebruik gemaakt van onze kastinterieurs. Is er de voorkeur voor een luchtige indeling waarin het lijkt of alles zweeft, dan zijn er aluminiumprofielen die de staande wand vervangen. Hieraan kunnen legplanken, kledingroeden en ladenblokken worden gemonteerd.

Niet alleen voor de kleding maar ook voor uw (thuis) kantoor maken wij inloopkasten op maat. Opgeruimd en alles bij de hand dat is genieten in optima forma.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.