Skip links

KASTINTERIEURS

Het kastinterieur voor probleemloos opbergen. Uw kast indelen naar uw eigen wensen. Uw gemak dat is waar het om draait. Met onze kastinterieurs op maat kunnen wij dit realiseren.

Het kastinterieur is van hoge kwaliteit en in vele kleuren en houtdecoren verkrijgbaar, afgewerkt met een sterke ABS stootrand. De kastinterieurs zijn er in diktes van 18mm. 19mm. 22mm. 25mm. en 38mm. De interieurhoogte is uit één deel te verkrijgen tot een hoogte van 2760 mm. De interieurdiepte is variabel tot wel 1000 mm.

Met een interieurhoogte van 2200 mm. heeft u over de volledige breedte een ruimte tot aan het plafond over voor incourante maten. Kiest u voor een plafond hoog interieur lopen de wanden mooi door.

Ruimtewinst en het verdwijnen van lege en rommelige plekken. Dat typeert een geslaagd kastinterieur

Door de kastindeling aan te passen aan uw behoefte zorgen wij ervoor dat geen ruimte onbenut blijft. Hierdoor proberen wij de lege plekken te voorkomen die meestal opgevuld worden met doosjes, tasjes of gewoon volgestouwd met rommel. Met een efficiënte indeling is een ruimtewinst van zo`n 30% in de meeste gevallen haalbaar.
Ontdek de vele keuze mogelijkheden zoals hangroedes van aluminium met gesloten consoles, een kledinglift, legplanken, laden op maat (uiteraard voorzien van softclosing), een uittrekbaar schoenenpaneel en vele andere accessoires.

Het kastinterieur op maat is ook echt op maat. Niets is standaard u kunt dit met of zonder achterwanden uitvoeren.

Met een mooie en stijlvolle kastindeling kiest u voor plezier in opbergen, of het nu gaat om bijvoorbeeld een maatwerk slaapkamer-, kantoor- of keukenkast, de keuze is aan u.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.