Skip links

ITALIAANS DESIGN

Italiaans Design leverbaar in modulaire systemen. De elementen bieden de groots mogelijke vrijheid in keuze bij het invullen van de ruimtes waarin we leven. Strakke vormen en een geraffineerd lijnenspel zijn de kenmerken van deze kastsystemen, ritmisch, rationeel en functioneel. Een modulesysteem met bovendien slimme en functionele TV/audio oplossingen. Alles komt op zijn plek, van de kleinste objecten tot aan de Home Cinema. Herken een deel van uzelf in elk detail, voel u omringd met een kastsysteem dat bij u past, creëer de omgeving die uw smaak weerspiegelt.

Italië, land van zon, zee, cultuur, lekker eten en de prachtigste meubelen. Als aanvulling op onze kastwanden op maat leveren wij betaalbaar design

De elementen kunnen worden uitgevoerd in zijdeglans-, en hoogglanslak of een combinatie van beide. Maar ook in houtfineer, houtdecoren en basis gemelamineerd. Gewaagde kleuren en materialen voor een moderne uitstraling. Houdt u van tijdloos? Dan zijn de rustige natureltinten en houtstructuren wellicht iets voor u.
De keuze aan modules is enorm zoals prachtige kasten staand op lage voetjes of meubelpoten, hangend aan de wand, met kleppen of een liftende- of scharnierende deur, zwevende wandplanken, dressoirs, ladenelementen en nachtkastjes. Ook voor de inloopkast zijn er mogelijkheden. Prachtige linnenkasten met scharnierende deuren of met luxe zweefdeuren in lak, glas, of combinaties van materialen kunnen hiermee worden samengesteld en waar nodig op maat gemaakt in Italië.

Het Italiaans design vormt een eyecatcher in het interieur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.